Oud-Jansie maak almal trots!


Baie geluk aan Hendré Stassen, wat deel was van die begin vyftiental in die Super 15-reekskragmeting tussen die Bulle en die Stormers twee dae gelede. Hendré het 'n beslissende rol gespeel in die oortuigende oorwinning van die Bulle met 33 - 23. Hoërskool Dr. E.G. Jansen is met reg trots op hom.

#rugbybyjansen #oudjansietrots

#Oudjansies #egjansen #RUGBY #Sport

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Jansen Trots!

Drie oud-Jansies het gisteraand in Nelspruit in die Pumas-Cheetahs rugbywedstryd gespeel. Ginter Smuts (links ) Janus Venter (middel) Erich Cronje (regs) #JansenTrots #OudJansies #Jansiefamilie