BORGE IS BELANGRIK: Debt Free with Armani


Ons weet hoe stresvol dit kan wees om ‘n berg van skuld te hê wat u nie weet hoe om uit te klim nie. Ons doel is om u te help om skuldvry te raak en weer te leef. Verder spesialiseer ons ook in: Skuldberading Begrotingsopleiding Dienste vir korporatiewe welstand Kredietverslag Programme vir werknemershulp Onesure Kredietbeskerming Kontak Debt Free with Armani op 086 148 7487 of via ddekker@armanigroup.co.za vir verdere navrae. Baie dankie aan Debt Free with Armani vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. https://web.facebook.com/debtfreewitharmani/ https://debt-free.help/?fbclid=IwAR1-ZIxiSZw7bff56o8sDaMfbpmLQjemzuQP0d-uvjQRSFOJDBYEUyciaOw #BorgeIsBelangrik #DebtFreeWithArmani

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport