top of page

TOPPRESTEERDERS – MATRIEK 2019


matE.G. Jansen is baie trots op elke 2019-matrikulant! 146 Matrieks slaag met universiteitsvrystelling (71.55%) en 53 kwalifiseer vir diplomastudies (25.98%). Baie geluk aan die volgende toppresteerders wat hard gewerk het en elke onderskeiding verdien: 5 Onderskeidings: Simoné Bence Noelene Mulder (Foto uitstaande) Stefan Coetzee 4 Onderskeidings: Reon Jordaan WP Myburgh Bernice Swartz 3 Onderskeidings: Mia Burger Estlien Hartman Chanté Jordaan Phillip Kleynhans Viveka-Jade Mathews Vian Smit Tiyana Stoltz Lavern van den Broek 2 Onderskeidings Carlie Basson Jacques Botha Werner Bouwer Marcel Burger Diaan Claassen Franco Enslin Tristan Field Vinette Joubert Chanté Lourens Jaco Oosthuizen Chikara Pelser Christelle Potgieter Ruan Smit Chad Ungerer Miah van den Berg Charlize van der Merwe Bianca Volschenk Emile Welgemoed #Matriek2019 #TopPresteerders

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page