BORGE IS BELANGRIK: Exclusive Hydraulics & Engineering


Exclusive Hydraulics & Engineering bied al vir meer as 21 jaar toonaangewende hidrouliese herstel-, vervaardigings- en ingenieursdienste aan die bedryf. Kontak Exclusive Hydraulics & Engineering by 011 894 4783 vir verdere navrae. https://www.exclusivehydraulics.co.za/ https://web.facebook.com/ExclusiveEHE/ Baie dankie aan Exclusive Hydraulics & Engineering vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #ExclusiveHydraulicsandEngineering

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport