BORGE IS BELANGRIK: Evolve Financial Services (EFS)


BORGE IS BELANGRIK: Evolve Financial Services (EFS) Evolve Financial Services (EFS) is 'n onafhanklike verskaffer van finansiële dienste wat by die Raad op Finansiële Dienste geregistreer is. Hulle benydenswaardige intellektuele eiendom en ervaring gee hulle die kennis om in beleggings te spesialiseer (produkte soos uittree-annuïteite, onderwysplan, ens.) sowel as risikosfere (produkte soos lewensdekking en begrafnisdekking). EFS se kernwaardes van eerlikheid en integriteit verseker aan hulle kliënte finansiële sekuriteit en gemoedsrus. Kontak Evolve Financial Services (EFS) by 011 028 9733 vir verdere navrae. http://www.efsfin.co.za/ https://web.facebook.com/efsfin/ Baie dankie aan Evolve Financial Services (EFS) vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #EvolveFinancialServices

#Borge #Fondsinsameling #ALGEMEEN

Recent Posts

See All

Gelukkige Nasionale Baasdag!

Geen taak is te moeilike met 'n hoof soos Meneer wat aanmoedig, ondersteuning en kennis bied nie! Gelukkige Nasionale Baasdag! #HappyBossday #MnrdeBeer

Tel: 011 826 1538/9

Faks: 011 826 4015
 

E-pos: epos@egjansen.co.za
 

POSADRES

 

Posbus 25454

Oosrand

1462

FISIESE ADRES

 

Rietfonteinweg
Boksburg
1459

 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

GPS Koördinate: S 26’11’24.0″ E028’14’23.3″

© 2017 deur Hoërskool Dr. E.G. Jansen.