BORGE IS BELANGRIK: Eskort Butchery - East Rand Mall


Eskort Butchery in East Rand Value Mall bied die Oos-Randse koper 'n unieke Eskort-handelsmerkervaring. 'n Heerlike verskeidenheid vars, gerookte en verwerkte produkte van Eskort-gehalte. Daar is 'n biltong-kroeg, 'n heerlike wegneemete-toonbank, diensitems soos kaas, koeldrank en 'n verskeidenheid souse en speserye. Alles in 'n moderne, skoon omgewing met vriendelike personeel en baie veilige parkeerplek. Kontak Eskort Butchery op 010 600 0387 vir verdere navrae. https://web.facebook.com/EskortButcheryEastRandValueMall/ Baie dankie aan Eskort Butchery vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #EskortButchery

#Borge #Gholf #Fondsinsameling

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport

Tel: 011 826 1538/9

Faks: 011 826 4015
 

E-pos: epos@egjansen.co.za
 

POSADRES

 

Posbus 25454

Oosrand

1462

FISIESE ADRES

 

Rietfonteinweg
Boksburg
1459

 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

GPS Koördinate: S 26’11’24.0″ E028’14’23.3″

© 2017 deur Hoërskool Dr. E.G. Jansen.