BORGE IS BELANGRIK: King of Cars


King of Cars, wat in 2003 gestig is, is 'n pro-aktiewe handelaarskap wat 'n goeie reputasie ontwikkel het om betroubare en koste-effektiewe voertuie in die groter Gauteng-streek te lewer. King of Cars bied meer as 200-kwaliteitvoertuie, met 'n wye verskeidenheid sportmotors, praktiese sedans, ekonomiese karre en handelsvoertuie. Kontak King of Cars op 011 894 5233 vir verdere navrae. https://web.facebook.com/KingOfCarsZA/ https://www.kingofcars.co.za/ Baie dankie aan King of Cars vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #KingofCars

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport