BORGE IS BELANGRIK: Elite Squad Holdings


Elite Squad Holdings spesialiseer in vurkhyser en hyskraan veiligheidsinspeksies en -toetse. Hulle bied ook operateur opleiding aan. Kontak Elite Squad Holdings op 011 918 0765 vir verdere navrae. Baie dankie aan Elite Squad Holdings vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. https://web.facebook.com/EliteSquadConsulting/ #BorgeIsBelangrik #EliteSquadHoldings

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport