BORGE IS BELANGRIK: Brander Printing Co.


Branders Printing Co. kan letterlik enigiets druk. Vanaf pamflette, besigheidskaartjies, uithangborde, strooibiljette, gevoude pamflette, brosjures, briefhoofde, uitnodigings, plakkate en nog vele meer. Nes hulle slagspreuk sê: "Die enigste ding wat ons nie druk nie, is geld..." Hulle hoogste prioriteit is om produkte van hoë gehalte te lewer tesame met uitstekende en betroubare kliëntetediens en natuurlik teen die laagste moontlike pryse. Kontak Branders Printing Co. op 011 826 5040 of via brepo@iafrica.com vir al jou drukwerkbehoeftes. Baie dankie aan Branders Printing Co. vir die putjieborg bydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. https://web.facebook.com/pg/Branders-Printing-Co-559903374215018/about/?ref=page_internal #BorgeIsBelanngrik #BrandersPrintingCo

#Fondsinsameling #Gholf #Borge

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport