GHOLFDAG: Crown Building Supplies Prysborg


Crown Building Supplies verskaf 'n groot verskeidenheid boumateriaal en hardeware wat aan al u boubehoeftes voldoen.Hulle lewer ook groot of klein vragte af. Kontak Crown Building Supplies op (011) 028 7826 of via info@crownbuilding.co.za vir al jou boumateriaal en hardeware. Baie dankie aan Crown Building Supplies vir die prysbydrae tot E.G. Jansen se gholfdag http://www.crownbuilding.co.za/index.html #BorgeIsBelanngrik #CrownBuildingSupplies

#Gholf #Borge #Fondsinsameling

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport