PRYSUITDELING 2019


Baie geluk aan die volgende leerlinge wat spesiale en toptoekennings ontvang het tydens die prysuitdeling wat plaasgevind op 9 en 10 Oktober 2019. KULTUUR EN AKADEMIE JUNIOR - SPESIALE TOEKENNINGS Beste Junior Kunswestrydpresteerder 2019- Kimé Steenkamp Beste Junior Redenaar 2019- Joanique du Toit Best Public Speaker 2019- Kimé Steenkamp Beste Junior Spanredenaars 2019- Kimé Steenkamp, Joanique du Toit, Vianette de Kock, Ruan Tredoux JUNIOR TOPTOEKENNINGS Junior Kultuurseun 2019- Zivan Potgieter Junior Kultuurdogter 2019- Kimé Steenkamp #KultuurByJansen #Kultuur2019

#KunsKultuur #Akademie

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van