Oud-leerlinge presteer vir Southern Kings!


Oud-leerling Ruaan Lerm het as kaptein uitgedraf in verlede naweek se Pro14-wedstryd teen Glasgow Warriors. Erich Cronje, ook 'n oud-jansie, verdien sy eerste CAP vir die Southern Kings. Baie geluk aan die twee rugbymanne! https://www.sport24.co.za/Rugby/PRO14/lerm-to-lead-kings-in-glasgow-20191031 #OudJansie #RugbyByJansen

#Oudjansies #RUGBY #Sport

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Jansen Trots!

Drie oud-Jansies het gisteraand in Nelspruit in die Pumas-Cheetahs rugbywedstryd gespeel. Ginter Smuts (links ) Janus Venter (middel) Erich Cronje (regs) #JansenTrots #OudJansies #Jansiefamilie