GHOLFDAG: TOMS Musiekwinkel Prysborg


TOMS - Die enigste musiekwinkel wat instrumente aan musikante verskaf sedert 1978. Hulle bied 'n groot verskeidenheid topgehaltehandelsmerke teen uitstekende pryse om u musiekbehoeftes te bevredig. Hulle ervare verkoops- en bestuurspan met hul uitgebreide produkkennis en uitstekende diens kan elkeen, van die voornemende musikant tot top professionele kunstenaars help. TOMS - Braamfontein Kontak nommer: 011 403 4105 / braam@toms.co.za Baie dankie aan TOMS - Braamfontein vir die prysbydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. https://www.toms.co.za/ #BorgeIsBelangrik #TOMS

#Borge #Fondsinsameling #ALGEMEEN

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van