top of page

GHOLFDAG: Nasico Ouditeure Prysborg


Ons doen u boeke ... U fokus op u besigheid .... Ons kan u help om u besigheid te bestuur deur u boeke te doen. Dit is bekostigbaar, op die regte rekeningkundige sagteware en deur mense wat dit al 'n lang tyd doen. Het u hulp nodig met u maandelikse inkomstestate en balansstate? Ons kan ook daarmee help. Nasico Ouditkeure is in 2013 gestig. Ons bied aan ons kliënte 'n wye verskeidenheid rekeningkundige, boekhou-, belasting- en konsultasiedienste in die Oos-Rand. Kontak ons ​​nou vir 'n gratis kwotasie: KANTOOR: 011 823 2239 - Dawie: 082 469 5894 / Louise 082 704 7397. dawie@nasico.co.za Baie dankie aan Nasico Ouditeure vir die prysbydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #CryolipoFatFreezing

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page