GHOLFDAG: Regency Prysborg


Oorweeg Regency vir u bemarkings- en handelsmerkbehoeftes. 'n Vervaardigings- en produksiefasiliteit wat spesialiseer in die volgende sleutelareas: * Promosieklere * Uniforms * Werksdrag * Sportdrag * Skooluniforms * Kokkedrag * Skooldrag * Veiligheidsdrag * Pette & hoede * Borduurwerk * Promosie-items vir handelsmerke Baie dankie aan Regency vir die prysbydrae tot E.G. Jansen se gholfdag. #BorgeIsBelangrik #Regency http://regency.co.za/

#Borge #Fondsinsameling #ALGEMEEN

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Tel: 011 826 1538/9

Faks: 011 826 4015
 

E-pos: epos@egjansen.co.za
 

POSADRES

 

Posbus 25454

Oosrand

1462

FISIESE ADRES

 

Rietfonteinweg
Boksburg
1459

 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

GPS Koördinate: S 26’11’24.0″ E028’14’23.3″

© 2017 deur Hoërskool Dr. E.G. Jansen.