REDENAARS - GAUTENG - LANDSFINALE


Die volgende leerlinge het EG JANSEN op 7 SEPTEMBER 2019 by die landsfinale verteenwoordig. SPANREDENAARS: GRAAD 8 – SPAN (Denise van der Merwe, Jordan Coetzee, Zivan Potgieter en Jaydon de Bruin) GRAAD 9 -SPAN ( Joanique du Toit, Vianette de Kock, Kime Steenkamp en Ruan Tredoux) GRAAD 11/12 – SPAN ( Danandie Kroukamp, Zenobia Kruger, Charleen du Plessis en Jeandre Nel) INDIVIDUELE REDENAARS: AFRIKAANS ONVOORBEREID Kime Steenkamp - gr.9 AFRIKAANS VOORBEREID Joanique du Toit - gr.9 Zenobia Kruger - gr.10 Alyssa Trahms - gr.11 Danandie Kroukamp - gr.11 Charleen du Plessis - gr.12 Ons Jansies het weer eens uitstekend presteer. Die uitslae was as volg. GRAAD 9 - SPANREDENAAR - ALGEHELE WENNERS JOANIQUE DU TOIT - ALGEHELE WENNER AFRIKAANS VOORBEREID GRAAD 8 – SPANREDENAARS - EINDIG TWEEDE GRAAD 11/12 – SPANREDENAARS - EINDIG TWEEDE KIME STEENKAMP – EINDIG TWEEDE AFRIKAANS ONVOORBEREID VIANETTE DE KOCK - GRAAD 9 gaan EG JANSEN in OKTOBER by die OPPIE TONG AF - LANDSFINALE verteenwoordig. Baie sterkte , Vianette. Welgedaan Jansies. Baie trots op julle! Mev. Magda Scholtz Redenaarsorganiseerder

#KunsKultuur

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Tel: 011 826 1538/9

Faks: 011 826 4015
 

E-pos: epos@egjansen.co.za
 

POSADRES

 

Posbus 25454

Oosrand

1462

FISIESE ADRES

 

Rietfonteinweg
Boksburg
1459

 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

GPS Koördinate: S 26’11’24.0″ E028’14’23.3″

© 2017 deur Hoërskool Dr. E.G. Jansen.