Ondersteun Out & About


Baie dankie aan Out & About vir hulle prys vir EGJ se opkomende gholfdag. Out & About maak die 10e September 'n splinternuwe kinderpartytjie-lokaal en koffiewinkel oop! Hierdie heerlike kuierplek is geleë te 99 Langehovenstraat, Parkrand. Kontakbesonderhede: 066 570 8125 #BorgeIsBelangrik #Gholfdag2019

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport