Ondersteun Daleen by Century 21


Baie dankie aan Century 21 se agent, Daleen Els, vir 'n prys vir EGJ se opkomende gholfdag. Kontak Daleen gerus as jy daaraan dink om eiendom te verkoop of te koop. Sy sal jou beslis kan help! Kontakbesonderhede: Daleen Els 083 307 3128 daleen.nel@century21.co.za #BorgeIsBelangrik #Gholfdag2019

#Borge #Fondsinsameling #Gholf

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport