REDENAARSKUNS:


EG Jansen het op 17 Augustus 2019 deelgeneem aan die ATKV – Suid-Gauteng Spanredenaars by Hoërskool Marais Viljoen. Ons leerlinge het weereens uitstekend presteer. Ons is baie trots op hulle. Die uitslae was soos volg: • Graad 8-span ( Jaydon, Denise, Jordan en Zivan) eindig tweede.. • Graad 9-span (Vianette, Joanique, Kime en Ruan) eindig eerste. • Senior Span 1 ( Alyssa, Marco, Done en Jaydon) eindig vierde. • Senior Span 2 ( Danandie, Charleen, Jeandre en Zenobia) eindig vyfde. Oms graad 9-span ontvang dan ook balkies by die gala-aand wat op 21 Augustus plaasgevind het. Baie dankie aan elke ouer wat hulle so ondersteun en mev. M du Plooy vir al haar hulp en insette. Dit word opreg waardeer. Mev. M. Scholtz Redenaarsorganiseerder

#Redenaars #KunsKultuur

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van