VALKE SPELERS:


VALKE SPELERS: Baie geluk aan die volgende E.G. Jansen rugbyspelers wat as 2019 Valke spelers gekies is: CW-span: Juandre Odendaal Franco Enslin (Kaptein) Jason Gregory Kyle Potgieter Tylon Kotze Garren Morris Kyle Pepler Cameron LeVack Akademie Oos: Dwayne Lubbe Darren Timmins Duane Bloem Zander Briedenham Louis De Bruyn Jason Edwards Valke O/18: Johnathan Redelinghuys JB Barnard William Scheepers CP Myburgh Valke O/17: Marco Venter Giovanni van Eeden Ruan Pretorius Sheldon Diemieniet Grant Khomo: Nicholaas Smith Franco Bredenkamp Tshepo Ledwawa Tristan Lombaard David Twala Armandt Smit Alberto Speelman Valke Oos: Christaan JV Rensburg Zander Marais Dwayne Hoffman Eben Hyman Calvin Geldenhuys Ruan van Aarde Tiaan Boshoff Marco van Aswegen Keanan Viljoen Henrico Hermann Zander Olivier #RugbyByJansen #Rugby2019 #ValkeRugby

#RUGBY #Sport

0 comments

Recent Posts

See All

Jansen Trots!

Drie oud-Jansies het gisteraand in Nelspruit in die Pumas-Cheetahs rugbywedstryd gespeel. Ginter Smuts (links ) Janus Venter (middel) Erich Cronje (regs) #JansenTrots #OudJansies #Jansiefamilie

SARU EPD

Baie geluk aan Franco Bredenkamp en Jaydon Bantom wat deel vorm van die SARU Elite Player Development-groep wat hierdie naweek ‘n virtuele kamp bywoon. #JansenTrots #JansenRugby #SARU #EPD

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport