top of page

Uitslae: Mnr. en Mej. Jansie 2019


Baie dankie aan elke Jansie wat deelgeneem het. Julle was Jansies om op trots te wees. Wenners 2019 Mej. Persoonlikheid Alyssa Trahms Mnr. Persoonlikheid Dihan Roos Mej. Fotogenies Taylashe Daschner Mnr. Fotogenies Rudolph Potgieter JUNIORS Mej. Junior Jansie Jordan Coetzee 1e prinses Desire Labuschagne 2e prinses Kime Steenkamp Mnr. Junior Jansie Jaydon de Bruyn 1e prins Wandre Wolmarans 2e prins Ruan van Aarde SENIORS Mej Jansie 2019 Marijke Hoeksema 1e prinses Andale de Jager 2e prinses Gwyneth Greyling Mnr. Jansie 2019 Keenan Stoltz 1e prins Bian Harmse 2e prins Jaunray Samuel Baie dankie aan Elandre wat n AWESOME gaskunstenaar was. Baie dankie aan al ons borge. Sonder julle sal so aand nie moontlik wees nie. Hoofborg : Sorbet East Rand Mall Res van borge: The Graceful Box The Clique Cafe Leading Lady SA Nudo Hair Lab The Classic Barber Marcel Venter Nail D'zign Vogue Catwalk Models SA Anushka's Hair and Beauty Bobs and Beehive Hair Culture Eland Slaghuis Chrizanne Markram TTT Legacy Zoe Zalzwhedel Make up and Photography Shaun Reynolds Nicole Page - 2nd Princess Miss Junior Tourism 2019 Baie dankie aan almal vir n baie suksesvolle aand. Organiseerder Magda Scholtz

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page