Century 21 bederf ons Netbaldames


Baie dankie aan Daleen Nel van Century 21 East Rand wat E.G. Jansen se netbaldames geborg het met 'n hoedjie en 'n t-hemp. Daleen is ook aangewys as die nasionale top agent van Century 21 Eiendomme. E.G. Jansen is trots op haar! https://www.facebook.com/century21eastrand/ Kontak gerus vir Daleen op 083 307 3128 vir al jou eiendoms behoeftes. #BorgeIsBelangrik #Century21

#Borge #Netbal #Sport

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Netbalproewe

NEEM KENNIS: Netbalproewe vir o/16 en o/17 - Donderdagmiddag ná skool op 18 Maart. Netbalproewe vir o/14 en o/15 - Dinsdagmiddag ná skool op 23 Maart. #JansenNetbal #Netbalproewe #JansenSport