Oud-Jansie, Wiehan van Pletzen wen "Vice Chancellor's Discretionary Merit Award"


Dit is 'n toekenning wat aan die top voornemende studente van die Universiteit van Pretoria toegeken word. Hierdie studente se studiegelde word vir 3 jaar vir hulle geborg. Tydens die konferensie was die studente ook blootgestel aan scenario's soos die "Common Purpose Future Leaders" -program wat hulle tydens hulle studente- en professionele loopbane gaan teekom. E.G. Jansen is 'n skool waar akademie uiters belangrik is. Baie geluk Wiehan, jy het hard gewerk en verdien elke toekenning!

#Oudjansies #Akademie #ALGEMEEN

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van

Tel: 011 826 1538/9

Faks: 011 826 4015
 

E-pos: epos@egjansen.co.za
 

POSADRES

 

Posbus 25454

Oosrand

1462

FISIESE ADRES

 

Rietfonteinweg
Boksburg
1459

 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

GPS Koördinate: S 26’11’24.0″ E028’14’23.3″

© 2017 deur Hoërskool Dr. E.G. Jansen.