• Dr. E.G. Jansen

TOP PRESTEERDERS – MATRIEK 2018


E.G. Jansen is baie trots op elke 2018-matrikulant en ook op die 98% slaagsyfer. Daar was 192 vakonderskeidings (Aantal vakonderskeidings mag verhoog na aanleiding van hermerksessies) 143 Matrieks slaag met universiteitsvrystelling (72,2%) en 45 slaag vir diplomastudies (22,7%). Baie geluk aan die volgende top presteerders, julle het hard gewerk en verdien elke onderskeiding: 7-Onderskeidings: Tineke du Plessis 95.6% Wiehan van Pletzen 94,5% 6-Onderskeidings: Angelique Botha Jané Bohta Karin du Plessis 5-Onderskeidings: Ewalt Kriek Twane Nelson Jean-Marie Potgieter Jancke Wessels 4-Onderskeidings: Hendrik Bornman Christi-Lee Zevenbergen 3-Onderskeidings: André-Paul Enslin Lindi Jacobs Marissa Marais Michael Reitz Nishé Swart Juan van Niekerk #Matriek2018 #TopPresteerders

5 ONDERSKEIDINGS:

4 ONDERSKEIDINGS:

3 ONDERSKEIDINGS:

#Akademie #ALGEMEEN #Matriek

0 comments

Recent Posts

See All

IN ‘n NEUTEDOP

deur Reinardt Werner Visarende en Jansie trots, een in dieselfde. Die Afrikaanse visarend is wêreldwyd bekend as 'n simbool van krag en word dikwels gebruik om die krag van 'n onderneming, land of org