top of page

Perdry Prestasies 2018: Werner Bouwer


Daar was in totaal 1186 inskrywings vir die Gauteng perdrykampioenskappe. 428 ruiters het aan die Gauteng finaal deelgeneem. Baie geluk aan Werner Bouwer met sy uitmuntende perdryprestasies tydens 2018. Hy het teen soveel deelnemers sy staal kon wys. September 2018 * Ontvang Ekurhuleni kleure * Trofee vir meeste punte aangeteken vir Dr. E.G. Jansen - Toppresteerder * 8ste plek in Top 10 in Ekurhuleni hoërskole * Ontvang ook Gauteng kleure * 9de plek in Top 10 in Gauteng hoërskole SA's - Oktober 2018 Verwerf die volgende by die Nasionale kompetisie * 4de plek Caprilli * 1ste plek Gauteng Span - Caprilli * 7de plek In-Hand * 9de plek Working Riding * 3de plek Gauteng Span - Working Riding * 12de plek Performance Riding * 13de plek Caprilli #Perdry2018 #EGJansenSeTrots

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page