top of page

JANSIERAAD 2019: DOGTERS


Baie geluk aan die dogters wat verkies is tot die Jansieraad vir 2019.

Basson Carlie Bence Simoné Buitendag Xanri Burger Mia Clark Calista Dembskey Nicole Fourie Danielle Geustyn Ilissa Greeff Lehanje Hartman Estlien Jacobs Danyelle Jansen Andrea Joubert Vinette Liebisch Michaelé Malherbe Rochelle Mc Intyre Charisma Swanepoel Noëlene Swartz Bernice van den Berg Miah Van den Broek Lavern van der Merwe Charlize van Zyl Anél van Zyl Dianay Venter Kayla Volschenk Bianca Vos Carmen

0 comments

Recent Posts

See All

O, DIE BUSSE IS ‘N WONDERLIKE DING

DEUR KERRY-ANNE BEETGE EN EWALD JANSE VAN RENSBURG Ons haal ons hoede af vir die busbestuurders van Hoërskool dr EG Jansen! Hulle staan soggens om 4 uur op om ons leerlinge op te tel en vertrek weer

bottom of page