JANSIERAAD 2019: DOGTERS


Baie geluk aan die dogters wat verkies is tot die Jansieraad vir 2019.

Basson Carlie Bence Simoné Buitendag Xanri Burger Mia Clark Calista Dembskey Nicole Fourie Danielle Geustyn Ilissa Greeff Lehanje Hartman Estlien Jacobs Danyelle Jansen Andrea Joubert Vinette Liebisch Michaelé Malherbe Rochelle Mc Intyre Charisma Swanepoel Noëlene Swartz Bernice van den Berg Miah Van den Broek Lavern van der Merwe Charlize van Zyl Anél van Zyl Dianay Venter Kayla Volschenk Bianca Vos Carmen

#JansieraadDogters2019 #JansenIsTrots

#egjansen #ALGEMEEN

0 comments

Recent Posts

See All

BEHEERLIGGAAM

Baie geluk aan ons nuutverkose Beheerliggaam vir die volgende 3 jaar: Mnr. Johan Dorfling Mnr. Phillip Lubbe Mnr. Jacques Oelofse Mnr. Willem Pelser Mev. Ronel Steenkamp Mnr. Deon Swart Mnr. Riaan van